voiture d'amour
Mercedes E-klasseMercedes GLK

Informatie E-klasseFoto's E-klassePrijzen E-klasseContact Voiture d'amourLinks Voiture d'amourReactie Voiture d'amour

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Trouw Branche Organisatie NTBO en mogen het Keurmerk Trouwen voeren.

Hafsa op woensdag 17 oktober 2012:

hallo hans,

via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige dag. ik had de bruidauto als cadeau geregeld en mede dankzij jou is het een fantastisch cadeau geworden.
je was ruim op tijd en ook erg vriendelijk en professioneel.
het bruidspaar is zeer te spreken over de prachtige auto en ook jou verschijning (netjes in pak).

ondanks dat de communicatie alleen via de mail heeft plaats gevonden was het allemaal heel duidelijk en alles is strak volgens planning verlopen. ondanks dat je een flink eind heb moeten rijden (Limburg).

nogmaals hartelijk bedankt voor het compleet maken van de bruidsdag van mijn broer en zijn vrouw. en hans mochten we een bruidauto nodig hebben dan weten we je te vinden.

groetjes hafsa (bruiloft 22/09/2012)

————————————————————————————————————————————————————————-

Sheila en Frank op dinsdag 2 oktober 2012:

Na wat mond op mond reclame zijn wij bij Voiture d’Amour in Liessel terecht gekomen. Niet alleen voor de auto maar tevens voor de fotografie, een combi dus.
Na de eerste zeer aangename ontmoeting was de deal snel rond. Enkele maanden voor de ‘grote dag’ hebben we een pre-shoot gedaan om te wennen aan de camera. Wilma kan je echt op je gemak stellen. Eindresultaat: een prachtig fotoalbum en een geweldige service wat betreft het vervoer. Al met al een aanrader om zeker te zijn van een geslaagde dag!!

————————————————————————————————————————————————————————-

Jeroen en Ted van SteenbergenĀ  19 september 2012:

Wij hebben gebruik gemaakt van de Mercedes-Benz GLK 300. Een ontzettend mooie auto! Daarnaast was de service uitstekend: we konden van tevoren duidelijke afspraken maken en was op de dag zelf mooi op tijd.
Verder hoefden we ons nergens druk over te maken en zorgde hij dat we op tijd op de gewenste locaties aankwamen.
Mede dankzij Voiture d’Amour was onze trouwdag geweldig!

————————————————————————————————————————————————————————-

Clement en Diana van der Hoeven op dinsdag 11 september 2012:

perfecte service voor een zeer goede prijs. Auto was ruim op tijd aanwezig en omdat het warm weer was zeer comfortabel betreffende ons trouwvervoer.

Nynke Snijders op zaterdag 1 september 2012:

De service was super! Voor de hele dag een eigen chauffeur bij deze prachtige auto is de prijs erg aantrekkelijk! En de chauffeur was super aardig. Hij hielp met alles.

————————————————————————————————————————————————————————-

Rijnen op donderdag 30 augustus 2012:

op vrijdag 24-8-12 hebben wij gebruik gemaakt van de Mercedes Benz GLK 300. De auto was ruim op tijd aanwezig samen met de fotograaf. (combipakket) Wij hebben mede door jullie een hele mooie dag gehad!

————————————————————————————————————————————————————————-

D.Heijgelen op donderdag 30 augustus 2012:

Dit bedrijf is erg klantvriendelijk en behulpzaam met alle vragen. Komen gemaakte afspraken na en zijn ruim voor aanvang aanwezig. Perfecte en nette auto,tevens is de chauffeur netjes in pak gekleed.Alles netjes verzorgd. Is een echte aanrader!!!

————————————————————————————————————————————————————————-

Remco en Babs Vogelzang op donderdag 30 augustus 2012:

Wij zijn erg tevreden over de service van Voiture d’Amour. We hadden geen bijzondere wensen, maar hij heeft ons netjes gebracht op alle locaties waar we naartoe wilden. Een erg mooie auto (cabriolet) en een vriendelijke chauffeur. Het was erg geslaagd en we zouden hem ook zeker bij anderen aanbevelen.

————————————————————————————————————————————————————————-

Kersten op donderdag 30 augustus 2012:

Beide auto’s zien er mooi uit, maar wij hebben gekozen voor de Mercedes E-klasse cabrio in combinatie met de huwelijksreportage.
Op onze dag was de auto ruim op tijd aanwezig. De auto was schoon en er zat een mooi bloemstuk op de motorkap. Het was schitterend weer, dus het dak ging open. De chauffeur was netjes gekleed, hielp de bruid in de auto en heeft ons rustig naar de trouwlocatie gereden.
De fotografe was heel erg goed en heeft leuke en schitterende foto’s gemaakt die erg mooi verwerkt in een trouwalbum.
Het zijn vriendelijke, flexibele mensen die onze wensen hebben begrepen en zeker hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag.

————————————————————————————————————————————————————————-

Hallo Hans,

allereerst hartelijk bedankt voor de geweldige dag die echt helemaal afgemaakt is door uw prachtige auto en natuurlijk uw nette verschijning in pak :) .

ik vind het erg jammer dat ik u niet persoonlijk op de bruiloft heb kunnen bedanken want nog voor ik doorhad dat het bruidspaar gearriveerd was was u al vertrokken.
we zijn erg tevreden met uw diensten en ook het bruidspaar was erg te spreken over u als persoon, ze omschreven u als een nette vriendelijke meneer die veel geduld heeft.

ik heb u aan velen mensen aangeraden die de komende maanden gaan trouwen. wij zijn echt erg tevreden.
ik wilde al een reactie op de site plaatsen maar ik zag nergens waar ik dit kon doen.

nogmaals hans; hartelijk bedankt en als er een gelegenheid is dan weten we wel waar we de auto vandaan moeten halen.

Groetjes Hafsa

————————————————————————————————————————————————————————-

Hoi Hans,

Ontzettend bedankt dat je onze chauffeur was met onze trouwdag op 8 juni 2012.
Wat een geweldig mooie auto en wat super relaxed was de manier waarop je de ritten voor ons hebt verzorgd.
Een betere chauffeur hadden wij ons niet kunnen wensen!!!!! Je hebt er tenslotte meer dan 2,5 uur voor uit moeten trekken om bij ons in Mander te kunnen komen om ons op te halen. Top!!!
En natuurlijk willen wij jou vandaag de allermooiste dag en de het allermeeste geluk van de wereld wensen op je eigen trouwdag!
Geniet ervan en maak er een geweldige ervaring van, net als onze dag voor ons is geweest.

Nogmaals ontzettend bedankt!!

Liefs een super gelukkig bruidspaar.
Michael en Wendy Steggink

————————————————————————————————————————————————————————-

Dag Hans,

Sorry voor de late reactie. We waren op huwelijksreis naar Tunesie. Het was geweldig!

We vinden ook het jammer dat wij niet even afscheid hebben kunnen nemen de 2 weken geleden. We wouden naar u toe komen maar dat konden wij niet. We stonden toen te dansen maar gelukkig begrijpt u het. We zijn tevreden dat u onze chaffeur bent geweest en het was leuk ook! Wel is het nadeel dat wij u niet even afscheid hebben kunnen nemen.

We hebben genoten gehad met u en leuk u gesproken te hebben! Zelfs mijn begeleidsters hebben ook ontzettend genoten gehad op die dag met u. Ik ben ook dom geweest bij mc donalds. Een mayonaise op mijn bruidsjurk. Maar ik moet u steeds bedanken dat u mijn bruidsjurk had gered! Om het goed te maken :-) Daarna kon ik de hele dag dansen op het vloer.
Bedankt, Hans :-)

En leuk u gesproken te hebben! Totaal geen spijt dat wij u als trouwauto hebben gekozen, ik moet mijn man steeds bedanken want hij heeft u gevonden op internet. Dat zullen we nooit vergeten.

Hartelijke groeten van,

Zeynep Ochse Freiwald-Ates en ook natuurlijk van Zafer.

————————————————————————————————————————————————————————-

Voor onze bruiloft hebben we gebruik gemaakt van een combinatie pakket. Auto + fotografie. Dhr en Mw waren netjes op tijd en konden nog lekker een bakje koffie nemen. Bij beide is er geen druk, maar letten wel op de tijd. Vooraf is met beide een stappenplan gemaakt. Tijdens het rijden naar de locaties is het echt even bijkomen in de auto, vooral door de Brabantse gezelligheid van de chaufeur. Fotograaf reed appart. Mw neemt de fotografie zeer serieus en het resultaat is er ook naar ! Beide zijn zeer professioneel en worden zeer aanbevolen !!

Wendy en Joost Scheffer

————————————————————————————————————————————————————————-

Chauffeur en fotograaf bruiloft in Waalwijk

Wij hebben met onze trouwdag gebruik gemaakt van de combinatie auto en fotografie, en dat is ons zeer bevallen. voor de trouwdag zijn we een paar keer in contact geweest onder andere telefonisch en bij het bedrijf zelf. en alle keren hadden wij er een zeer goed gevoel bij. je kunt goed merken dat ze er voor willen zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten, en de Brabantse gemoedelijkheid is goed te merken!!

ze stoppen allebei heel veel passie in hun werk en dat is te merken! we hebben een top dag gehad!

Rick en Ilse van Manen

————————————————————————————————————————————————————————-

Ik heb mijn man verrast op onze trouwdag met een trouwauto van Voiture d’amour. De chaufeur was zeer goed op tijd! En de chaufeur was ook een aangename gezellige man, heel rustig en vriendelijk. Hij let goed op dat je op tijd aan komt, rijdt rustig, alles was gewoon super en zeer aan te bevelen bij iedereen die gaat trouwen!!

Kizzy en Marcel

————————————————————————————————————————————————————————-

 

Partner


Auberge Eeckaerde

Kasteel Henkeshage

Ketelhuis

Leesthoeve